Automate your Marketing
with Womplify




 
mya's FotoPage

By: beads boutique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Jun-2009 05:03 Email | Share | | Bookmark
Selendang utk majlis pertunangan CT (tunang sepupu saya, Epi)

jahitan manik & labuci di renda
 
bahagian bucu selendang
View all 5 photos...
Selendang ini adik sepupu saya, Epi.. yg minta suh buatkan..kebetulan mmg saya ada ambik tempahan utk selendang ngan tudung hasil ciptaan saya sendiri..brand nya "Zaza Scarf"

kepada sesiapa yg berminat utk wat tempahan selendang atau tudung bleh laa hubungi saya..


Tuesday, 9-Jun-2009 04:53 Email | Share | | Bookmark
Baju Ros

Full baju
Bahagian Leher
Bahagian Tangan
Assalammuaalaikum..

Maaf dah lama tak update fp ni..bz sikit ngan urusan pejabat dan jugak tempahan2 jahitan manik..

ni ada saya upload kan gmbr hasil jahitan manik saya utk customer saya, Ros..dia nak suh jahit manik terabur....

sila2 laa komen hasil kerja tangan saya iye


Friday, 15-May-2009 03:28 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Fidza

 
 
 
View all 4 photos...
Assalammuaalaikum

semoga semuanya sihat2

bersama ini saya upload kan gmbr2 masa majlis pertunangan customer saya Fidza...Selamat Bertunang


Tuesday, 5-May-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
Baju Pertunangan Fidza (09 May 2009) - Little Purple Blossom

Little Purple Blossom
Keseluruhan baju yg sudah siap
Leher - Manik beriring tiga layer
View all 10 photos...
Assalammuaalaikum..


Maaf sudah lama tak update FP ni..sibuk dgn urusan kerja dah jgk tempahan2 jahitan manik..

Selama menyepikan diri,Alhamdullillah saya dpt siapkan sehelai baju dan jgk sehelai selendang utk Majlis Pertunangan customer saya Fidza...warna purple jadi pilihannya dan jgk little purple blossom menaburi bajunya


Friday, 27-Mar-2009 10:37 Email | Share | | Bookmark
Baju Pernikahan adik saya - Juliana Zainuddin

Bahagian depan
Paras pinggang
Bahagian kain
View all 7 photos...
Assalammuaalaikum semua

Maaf, dah lama rasanya tak update FP ni..iyer laa..bz ngan urusan kerja di office dan jgk siapkan beberepa tempahan..

bersama ini saya upload kan gmbr baju pernikahan utk adik kesayangan saya yg saya jahitkan manik.Bajunya ni jenis kain lace..leceh jugak laa nak menjahitnya ....saya jahit pada perca kainya dulu..bila ok baru jahit pada bajunya terus..just guna manik bulat ngan petak serta labuci kecik..atas permintaan adik saya..part kainnya plak just simple design..cut bunga2 pada perca kain tu just wat sulam tampal dan jahit manik kelilingnya.. kt bahagian dada plak just jahit manik beriring double..

actually dah lama adik saya ni bernikah..baru sekarang ada masa nak upload gmbr2 bajunya ni...semoga enjoy


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net